Specifikation:
Allround kniv, Der kan bruges til hakning, udskæring, og at hakke grøntsager, udskæring, dicing og hakning af kød, Især god til at hakke ribben.Ultra Skarpe Klinge Hårdhed på 58 HRC af krumme-bladet betyder udskæring blade er hårdt og byder på enestående kant fastholdelse,anti-rust og anti-korrosion,kan du nemt bruge forskellige slibe værktøjer til at sharp det efter en lang tid brug.Full Tang kniv håndtag Lavet af log træ materiale, så farven eller korn af håndtag på hver kniv vil ikke være præcis det samme.Ergonomisk og behageligt design håndtag, det har tekstureret finger peger på, at give slip modstand og et bedre greb, gøre det mere let at holde, så du vil ikke føle sig træt til at bruge i lang tid.Håndlavet Smedning
Den kødkniv er skærpet manuelt ved at arbejdstagere, der med mere end 30 års erfaring med anvendelse af naturlige kniv kværne udvundet fra Mount Emei.Sammenlignet med køkken knive er lavet med mekanisk måder, levetiden for sådanne knive er længere.
Håndlavet Smedet Teknologi
Bestik-knive er skærpet manuelt ved at arbejdstagere, der med mere end 30 års erfaring med anvendelse af naturlige kniv kværne udvundet fra Mount Emei.Sammenlignet med køkken knive er lavet med mekanisk måder, levetiden for sådanne knive er længere.
Kniv Vedligeholdelse
På grund af den smedet kniv har en højere kulstof indhold, bedes du venligst være opmærksom på at rense kniv, og sure eller alkaliske stoffer, der ikke kan bo på klingen for en lang periode.En sådan kniv skal tørres efter rengøring.Nogle madlavning olie kan anvendes på det, hvis det ikke bruges i længere tid.Og det skal placeres på et tørt sted til opbevaring.